Dag 82...

...om jag inte misstar mig! Har återigen fått nya utslag, typ tre stycken. Jag börjar tvivla på att Roaccutan verkligen ska göra mig fri från acnen permanent. Men med ca 3 månader kvar på kuren finns det väl fortfarande hopp. Är det någon av mina läsare som känner igen sig?

Ni kanske minns att jag skrev om värk i ryggslutet? Det har jag inte haft några problem med sedan lång tid tillbaka, vilket känns mycket bra.

Kommentarer
Postat av: Liten

Jag känner igen mig i detta. Jag fick en extrem uppblossning 2:a till 3:e månaden. Nu efter fyra månader har det börjat lugna ner sig, det är stor skillnad. Hang in there!

2012-04-23 @ 20:59:01
Postat av: Nova

Hej! Jag håller själv på med samma behandling och är inne på 5 månader och tre veckor ungefär. Min hud känns len och slut, har inga finnar alls förutom en inbyggd finne på ena kinden som jag haft länge. Den vägrar försvinna och sitter lite djupare i huden. Nu när jag kollar i min roadagbok ser jag att jag fick finnar under vecka 11 och under vecka 14 sluta jag få finnar helt och hållet. Du är i vecka 12 ungefär och då fick jag också finnar, håll ut! Det borde avta snart, hoppas det går bra för dig med behandlingen. Kram Nova

2012-04-23 @ 23:38:06
Postat av: Johanna

Har bara haft i 1½ månad hitills. Ännu massa uppblossningar osv. Förstår. Men väntar på vad andra säger, att det ska lägga sig!

2012-04-24 @ 21:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0